Bezorging

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Omdat vrijwel al onze producten direct vanuit het distributiecentrum van onze partners in het buitenland naar het bij de bestelling opgegeven adres worden verzonden, kan dit voor een langere bezorgtijd zorgen dan u gewend bent van een nederlandse webshop.

Afhankelijk van de voorraad zien we dat de gemiddelde levertijd ongeveer rond de 2 tot 5 weken ligt.

Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms duurt het douane proces iets langer of zit er een vertraging bij onze partners en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Naast dat dit douaneproces iets langer kan duren, zijn wij verplicht de prijs van de inhoud van een pakket op de pakbon te vermelden. Aan de hand hiervan worden er wel of geen douanekosten berekend. omdat we willen voorkomen dat er onvoorziene kosten in rekening gebracht worden voor het leveren van de producten, zetten wij een andere prijs op deze pakbon dan te zien is in onze webshop. Fijn voor onze klanten en fijn voor onszelf.

Voor de levering en bijbehorende bezorgtijden zijn wij afhankelijk van de vervoerders waar onze leveranciers gebruik van maken. De gestelde levertermijnen zijn een indicatie waarin weekenden en feestdagen niet in zijn meegenomen. Als je je bestelling niet binnen vijfendertig dagen na de betalingsbevestiging hebt ontvangen, neem dan direct contact met ons op. We zullen ons best doen om de bestelling te traceren. Mocht dit niet tot de mogelijkheden behoren gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing voor het probleem. In dezen is klanttevredenheid bij ons van groot belang en zullen wij dat ook altijd nastreven! Mocht u hinder ondervinden of vragen hebben met betrekking tot de levertijd, kunt u na de gestelde termijn altijd contact opnemen met Koopjesanitair via onze klantenservice.